Transportbedrijf G.A. Doorzo heeft het aflopende sponsorcontract met MVV ’27 met maar liefst vier jaar verlengd. Daarmee is mede-eigenaar Melvin Zuijderwijk met zijn bedrijf in ieder geval tot en met de zomer van 2022 bronzen vriend van de Maaslandse voetbalvereniging.

G.A. Doorzo heeft MVV ’27 de afgelopen jaren regelmatig de helpende hand toegestoken. In de zomer van 2014 had het bedrijf bijvoorbeeld een aandeel in de renovatiewerkzaamheden aan het terras van de club en ook de afgelopen maanden maakte de vereniging gebruik van de diensten van het bedrijf. G.A. Doorzo stelde een container beschikbaar voor de afvoer van het afval dat ontstond bij het opknappen van het terrein. Het transportbedrijf heeft er uiteraard ook weer voor gezorgd dat deze container weer is afgevoerd.

G.A. Doorzo is sinds 2002 actief op het gebied van verplaatsingstechniek. Naast goederentransport houdt het Naaldwijkse bedrijf zich dus ook bezig met containerservice, sloopwerken, verhuizingen en bodemsanering. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor zij een optimale service kunnen bieden. De wensen van de klant staan bovendien altijd centraal bij G.A. Doorzo. Mocht u ook gebruik willen maken van de transport- of containerservice van het bedrijf, neemt u dan gerust eens een kijkje op de website van het bedrijf of informeer telefonisch vrijblijvend naar de mogelijkheden(06-14379677).

MVV ’27 is blij dat haar trouwe partner G.A. Doorzo de samenwerking heeft willen verlengen en hoopt dat beide partijen in de toekomst met zo veel plezier met elkaar zullen samenwerken als dat dat in de afgelopen jaren het geval was.