De één zal er nog niet aan moeten denken met deze temperaturen en de ander zal er al weer reikhalzend naar uitkijken: het nieuwe voetbalseizoen 2018 / ’19/. Over een week of vijf zullen de eerste trainingen weer van start gaan. Hierbij publiceert MVV ’27 alvast de teamindelingen voor de jeugdteams voor het nieuwe seizoen (jongens en gemengde teams). Via onderstaand .pdf-bestand is de teamindeling te downloaden:

Teamindelingen jeugd MVV ’27 seizoen 2018-2019

De teamindelingen zijn onder voorbehoud en bij de leeftijdscategorieën van O8 t/m O13 kan er mogelijk nog een herindeling plaatsvinden in de winterstop. De trainingen starten in de week van 27 augustus, alleen de selectieteams kunnen hiervan afwijken. De spelers uit deze teams zullen persoonlijk worden geinformeerd over het exacte tijdstip van de eerste trainingen. Het complete trainingsschema zal medio augustus worden gepubliceerd op de site van MVV ’27.

Op zaterdag 1 september staan de eerste bekerwedstrijden op het programma. Drie weken later (zaterdag 22 september) staat de start van de verschillende competities ingepland. Voor die tijd hopen we de laatste openstaande vacatures natuurlijk nog op te vullen, want voor komend seizoen zijn we nog dringend op zoek naar trainers / leiders voor de volgende teams:

* JO8-3 vacature leider en trainer
* JO12-1 vacature leider en trainer
* JO15-2 vacature leider en trainer
* JO17-3 vacature trainer (1 x p.wk)
* JO19-4 vacature trainer (2 x p.wk)

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie hierover, neem dan contact op met Arno van Nierop via tc@mvv27.nl.
Ook jongens en meiden die stage willen lopen zijn van harte welkom. MVV’27 is officieel erkend leerbedrijf SBB (Samenwerkingsverband Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) in categorieën Sport, Welzijn en Zorg.