Het is alweer een tijdje geleden dat de jeugd van MVV ’27 zich heeft ingespannen om zo veel mogelijk speculaaspoppen te verkopen. Door de enorme inzet van deze jongens en meisjes is er in december weer een mooi bedrag de clubkas ingestroomd. Als dank voor hun inzet zouden alle deelnemers die meer dan 20 poppen verkochten nog een uitnodiging krijgen om een wedstrijd in de Eredivisie bij te wonen. Helaas is het er afgelopen seizoen niet meer van gekomen, maar gelukkig hebben we voor de eerste speelronde van het nieuwe seizoen kaarten weten te strikken voor een leuke Eredivisiewedstrijd.

Op zaterdag 11 augustus zullen we met al onze topverkopers de wedstrijd Excelsior – Fortuna Sittard bijwonen. Excelsior is de laatste jaren een vaste waarde in de Eredivisie, dat geldt niet voor de bezoekers uit Limburg. Fortuna Sittard werd vorig jaar kampioen in de Jupiler League en zal op 11 augustus haar eerste Eredivisiewedstrijd sinds 2002 spelen.

Alle verkopers die recht hebben op een ticket voor deze wedstrijd zullen deze week per e-mail meer informatie ontvangen.