Afgelopen week is het gezinnetje van Bob van der Gaag, een van onze motoren van de sponsorcommissie, uitgebreid met een gezonde zoon: Kaj.

Bob is al een aantal jaren actief binnen onze sponsorcommissie en daar zijn wij als club heel blij mee. Met hulp van deze commissie hebben we al veel klussen kunnen aanpakken de afgelopen jaren. Denk maar eens aan de nieuwe dug-outs op veld 1 en 2, de nieuwe look van onze kantine, het geweldige terras en niet te vergeten ons mooie hoofdveld. Mocht u ook iets willen betekenen voor onze club, neem dan gerust contact op met onze sponsorcommissie. (sponsorcommissie@mvv27.nl)

Wij kennen Bob natuurlijk al jaren. De technische middenvelder doorliep een aantal jaren van zijn jeugd onze jeugdopleiding. Vervolgens werd hij ‘verkocht’ aan onze buren, Excelsior Maassluis. Daar heeft hij ook de selectieteams doorlopen zelfs een jaar of 10 meegedraaid in de selectie. Zijn laatste jaren heeft hij weer doorgebracht bij onze club. Daar was en is hij ook vaak te zien geweest tijdens de ‘derde helft’.

Voor nu wensen we Bob en Suus (en natuurlijk ook grote zus Liv) heel veel geluk met hun nieuwste aanwinst, Kaj. En we blijven wachten tot Bob zijn schoenen weer eens aan gaat trekken…