De nieuwe competitie-indeling voor ons eerste team is bekend. MVV ’27 komt uit in de 3e Klasse B van West 2 en kan uitkijken naar derby’s tegen onder meer Schipluiden en VDL.

Na ‘de fietscompetitie’ van vorig seizoen was het vrijwel onmogelijk opnieuw een competitie te krijgen met zó veel Westlandse teams. Hoewel de Westlandse inbreng dit seizoen iets minder is, staan er prachtige derby’s op het programma.

Met name de terugkeer van VDL in de competitie waarin MVV ’27 uitkomt, doet vele Maaslandse harten sneller kloppen. Ook de wedstrijden tegen Schipluiden, Maasdijk en Naaldwijk gaan bij menig Maaslander met dikke stift in de agenda.

Naast de Westlandse teams, Schipluiden en VDL heeft Den Haag een stevige afvaardiging in de 3e Klasse B. Met DUNO, Duindorp, HVV Hercules Den Haag, Quick Steps en de nieuwe fusieclub Wateringse Veld Kranenburg als tegenstanders mag de Maaslandse ploeg vijf keer naar de Hofstad afreizen.

De indeling van de 3e Klasse B van West 2 op een rijtje:

DUNO
Duindorp sv
HBSS
HVV Hercules Den Haag
KMD
LYRA
MVV ’27
Maasdijk
Naaldwijk
Quick Steps
Schipluiden
VDL
Verburch
Wateringse Veld Kranenburg

Er bestaat nog een kleine kans op wijzigingen in de competitie-indelingen die de KNVB vrijdag 13 juli bekendmaakte. De definitieve competitie-indelingen zijn op dinsdag 7 augustus zichtbaar. Vanaf maandag 20 augustus t/m vrijdag 7 september worden de competitieprogramma’s opgebouwd.