Woensdagochtend bij MVV ’27: een vol terras met tientallen rolstoelers en begeleiders. 

MVV ‘27 spant zich graag in om ook buiten het voetbal van waarde te zijn. Toen onze club enkele jaren geleden werd benaderd om een groep rolstoelers te ontvangen en te voorzien van een bakkie koffie en wat lekkers, hoefde er niet lang nagedacht te worden. Inmiddels is het rolstoeluitje naar MVV ’27 een jaarlijkse traditie geworden.

In de zomermaanden wandelt een groep vrijwilligers al ruim tien jaar op de woensdagochtenden met mensen in een rolstoel. Voor veel mensen is dit een uitje waar naar uitgekeken wordt. De wandelingen gaan zijn altijd de buurt van ons mooie dorp. Daarbij wordt vrijwel altijd een locatie aangedaan om koffie te drinken. Met hulp van Sjaak Stougje en Riet Jordaan was die locatie, met dank van de enthousiaste groep, afgelopen woensdag weer MVV ’27.