De transferzomer levert een aantal nieuwe gezichten en vertrekkende spelers op bij MVV ’27. Fred van Maaswaal is een van de opvallende namen. Hij maakt na een aantal seizoenen bij VDL de overstap weer naar het rood-wit van MVV ‘27.

Nieuwkomers
De selectie van MVV ’27 betreft de spelers die gaan uitkomen in het eerste, tweede en derde team van onze club. De volgende spelers komen de selectie versterken.

Fred van Maaswaal
Na succesvolle jaren in de Maaslandse jeugd én hoofdmacht maakte Fred enkele jaren geleden de overstap naar onze buren van VDL. Vanaf komend seizoen bewandelt de ervaren verdediger / middenvelder de omgekeerde route.

Kees de Koning
Ook Kees de Koning is een bekende binnen onze club. Kees speelde in de MVV-jeugd toen hij de overstap maakte naar Westlandia. Bij de Naaldwijkers doorliep Kees de selectieteams van de jeugdafdeling, waarna hij een plek bemachtigde in het tweede team van de zondagafdeling.  De verdediger/middenvelder keert dit seizoen dus terug op z’n oude nest.

Max de Jong
Max de Jong kwam afgelopen seizoen al uit voor MVV ’27. Mede door zijn trefzekere seizoen hielp hij het tiende elftal aan de titel. Eerder speelde de spits in Noord-Brabant voor enkele clubs in eerste elftallen.

Bart de Broeder
Keeper Bart de Broeder keert terug bij MVV ’27. Bart komt over van het gedegradeerde MSV ’71.

Bo van der Voort
Na een periode in het buitenland keert ook Bo van der Voort komend seizoen terug in de MVV-selectie. Eerder speelde de middenvelder / aanvaller in het tweede elftal van onze club.

Ook vier spelers uit MVV ’27 JO19-1 maken de overstap naar de selectie. Dit zijn:

Julian Tinbergen (middenvelder)

Luuk Halve (linksback)

Jaco Buijnink (centrale verdediger )

Rick Vijverberg (middenvelder)

Deze vier spelers zijn stuk voor stuk echte MVV’ers die hun hele jeugd de selectieteams hebben doorlopen. De mannen hebben een goed seizoen achter de rug, waarin werd gestreden om promotie naar de vierde divisie. Een welkome ervaring die ze meenemen naar de MVV-selectie.

Vertrekkende spelers
Zes huidige selectiespelers zien we niet terug bij de start van het nieuwe seizoen.

Lourens van Rooijen
De technisch vaardige aanvaller verlaat MVV ’27 voor een half seizoen. Lourens vertrekt binnenkort voor een half jaar naar een buitenlandse bestemming. Na de winterstop verwacht Lourens weer bij de selectie aan te sluiten.

Roberto van der Pol
Ook Roberto van der Pol vertrekt binnenkort naar buitenlandse oorden. De snelle aanvaller gaat een jaar op reis. Roberto blijft wel lid van MVV ’27.

Glenn Mostert
Na vele jaren selectievoetbal dwingt een blessure Glenn Mostert afscheid te nemen van de MVV ‘27-selectie. De keeper kwam de laatste jaren uit voor zowel ons eerste, tweede als derde elftal.

Geert Dobbe
Keeper Geert Dobbe verlaat MVV ’27 om terug te keren bij MSV ’71.

Jordi Labots
Jordi Labots kiest ervoor om komend seizoen in verband met zijn werk in een lager team bij MVV ’27 te voetballen.

Luuk van Hoeven
Ook Luuk van Hoeven komt komend seizoen in een lager team binnen onze club uit. Luuk gaat voor zijn studie ‘op kamers’, wat voor hem onvoldoende te combineren is met selectievoetbal.