Tijdens de familiedag dit weekend reikte MVV ’27 traditiegetrouw de awards uit in zes voetbalcategorieën. And the winners are…

Familiedag_180602_574

Speler van het jaar: Leon van Kersbergen
Leon van Kersbergen is op basis van de rapporten die vele “neutrale” MVV’ers wekelijks invulden gekozen tot speler van het jaar. Leon is altijd bereid om de kar te trekken en zal daarbij op het veld nooit verzaken. Buiten het veld is Leon een sociale jongen die ook aandacht heeft voor zijn medespelers. Ondanks een blessure haalde Leon toch de hoogste cijfers en dat zegt veel over zijn instelling.

Familiedag_180602_561

Talent van het jaar: Quint Stuivenberg
Quint heeft dit seizoen een duidelijk signaal richting de trainersstaf afgegeven. Hij is een speler met de juiste winnaarsmentaliteit. Direct na zijn overstap uit de A1 heeft hij bijna alle wedstrijden in het 1e gespeeld, zonder een echte terugval. Quint is een geslepen voetbalparel die de staf graag verder wil slijpen en waar MVV ‘27 nog veel plezier aan kan beleven.

Familiedag_180602_522

Recreant van het jaar: Jens Vrolijk
Jens zorgt altijd dat alle zaken rondom MVV 7 goed geregeld zijn. Hij is zeer actief in het werven van nieuwe spelers voor zijn team. Zeer beleefd en altijd sportief. Jens maakt sinds kort ook deel uit van de Sponsorcommissie. Jens is dus zowel op als naast het veld een topper waar MVV ’27 blij mee is. Jens troefde in deze verkiezing de Maarten van der Sar (4e) en Tim de Jeu (10e) af.

Familiedag_180602_530

Speelster van het jaar: Jill Rhijnsburger
Jill is dé speelster van MVV ’27 van seizoen 2017-2018. Ze is een echte leidster van MO19. Terug van een jaar Amerika nam ze gelijk de jonge en oudere meiden bij de hand. Scorend vermogen en hard werken én soms een schop onder haar kant nodig, dat is Jill is een notendop. Helaas leidde dit niet altijd tot een goed resultaat, maar wel tot een verdrievoudiging van het puntenaantal van vorig seizoen. Tweede en derde (in willekeurige volgorde) in deze verkiezing: Charelle Verhoeks (VR 1) en Isa van der Voort (VR 2).

Scheidsrechter: Leo van den Berg
Leo van den Berg fluit al jaren zowel op het veld als in de zaal. En dat allemaal ook nog eens naast zijn drukke werkzaamheden als wedstrijdsecretaris. Leo maakt lange zaterdagen waarbij hij meer dan eens twee wedstrijden per dag fluit. Een topreferee en bovendien een gouden kerel voor onze club. Hans Dries en Jan Poot werden (in willekeurige volgorde) tweede en derde in deze categorie.

Familiedag_180602_542

Team van het jaar: MVV ’27 9
MVV 9 heeft dit seizoen uitstekend gepresteerd. Vanaf de start werd de koppositie ingenomen en werd de één na de andere tegenstander met een nederlaag naar huis gestuurd. Uiteindelijk werd de titel met een ruime voorsprong van 8 punten op veld 1 binnengesleept en kon aanvoerder Jesse Kleijwegt voor de 2 de maal in 3 jaar tijd de schaal in ontvangst nemen. De andere genomineerde teams in deze categorie waren MVV ’27 10 en MVV ’27 VR-2.

Wordt vervolgd: de Rien van Eijmeren Award
Normaal gesproken reiken we tijdens de familiedag ook de Rien van Eijmeren Award uit. Dit heuglijke moment is met enkele dagen uitgesteld. Houd onze communicatie in de gaten voor nieuws over deze prestigieuze award!