Voor het eerste duel in de nacompetitie zal MVV ’27 komende zaterdag op bezoek gaan bij Van Nispen in het dorpje De Zilk bij Hillegom. De in 1932 opgerichte tegenstander is volstrekt onbekend, maar dat zal zeker wederzijds zijn. Nog nooit in ons bestaan hebben de clubs elkaar getroffen.

Van Nispen was altijd een zondagvereniging, maar twee jaar geleden is men ook prestatief gaan spelen op de zaterdag én direct werd men kampioen in de vierde klasse. Van Nispen is dit seizoen als tweede geëindigd in poule 3A achter kampioen Soccer Boys. Andere ons beter bekende ploegen in deze poule waren Be Fair en DSVP.

MVV ’27 zal er op gebrand zijn om de tegenstander te lijf te gaan zoals men dat deed tegen koploper VELO. En met de mix van onze talentvolle jongeren en routiniers moet er toch iets mogelijk zijn. Het duel start om 15.00 uur op Sportpark Wassenaar aan de Sportlaan 31 (2191 XJ) in De Zilk.

Voor de supporters van MVV ’27 is er een mogelijkheid om mee te rijden met de selectie. De selectie gaat met de bus naar De Zilk en vertrekt om 12.30 uur vanaf het parkeerterrein bij MVV ’27. Er is plaats voor 20 personen en aanmelden kan bij John Emmerig, e-mail jvsr@kabelfoon.nl.