MVV ’27 is op zoek naar één of meerdere vrijwilligers die volgend seizoen de evenementencommissie willen komen versterken. Lijkt het jou leuk om actief betrokken te zijn bij de organisatie van evenementen als de ‘Super Saturdays’, het ‘Oktoberfest’ en Familiedag? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het afgelopen seizoen hebben Jeroen van Mil (links) en Sven Wubben (rechts) met veel plezier deel uitgemaakt van de evenementencommissie van MVV’27. Omdat zij komend seizoen voor hun studie voor een langere periode stage gaan lopen in het buitenland, komen hun plekjes weer (tijdelijk) vrij.

Ben jij geïnteresseerd en / of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met de evenementencommissie op of spreek één van hen aan op de club. Weet je genoeg en zie je het al helemaal zitten? Meld je dan aan via evenementen@mvv27.nl!