Het seizoen 2017-2018 is na dit weekend voor veel  teams ten einde en dat betekent dat de jaarlijkse MVV-verkiezingen weer kunnen starten. Leden van MVV ’27 kunnen dit jaar voor vier categorieën bepalen wie de prijzen verdienen. Stemmen is vanaf nu mogelijk.

Leden van MVV ’27 kunnen hun stem uitbrengen op genomineerden in de volgende vier categorieën: team, speelster, recreant en scheidsrechter van het jaar. Stemmen kan digitaal via dit webformulier en is mogelijk tot en met 31 mei. Daarna worden de stemmen geteld en vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de Familiedag op zaterdag 2 juni.

De genomineerden voor dit jaar zijn:

Team van het jaar

 • MVV ’27 VR-2
 • MVV ’27 9
 • MVV ’27 10


Speelster van het jaar

 • Charelle Verhoeks (MVV ’27 VR-1)
 • Isa van der Voort (MVV ’27 VR-2)
 • Jill Rhijnsburger (MVV ’27 MO19-1)

Recreant van het jaar

 • Jens Vrolijk (MVV ’27 7)
 • Maarten van der Sar (MVV ’27 4)
 • Tim de Jeu (MVV ’27 10)


Scheidsrechter van het jaar

 • Hans Dries
 • Leo van den Berg
 • Jan Poot

Naast deze vier awards zijn er ook prijzen voor de speler van het jaar en het talent van het jaar. Deze prijzen worden toegekend op basis van de wekelijkse beoordelingen die een speciale jury een jaar lang hebben bijgehouden. Tenslotte wordt zaterdag ook weer de Rien van Eimeren-award toegekend aan een vrijwilliger van de club.

Breng nu je stem uit via het online stemformulier