Vorige week woensdag werd er door de sponsorcommissie na de laatste vergadering van dit seizoen afscheid genomen van twee leden van het eerste uur: Lisa van Uffelen en Ton van Leeuwen. Uit handen van voorzitter Pieter van Rijs ontvingen zij beiden een prachtige bos bloemen als dank voor hun diensten de afgelopen jaren. 

Vijf jaar geleden werd de sponsorcommissie opgericht met als één van de voornaamste doelen om financiële middelen te verwerven voor de renovatie van het sportcomplex van MVV ’27.  De commissie wist de afgelopen jaren veel zogenaamde ‘vrienden’ te enthousiasmeren om MVV ’27 te helpen bij het opknappen van haar accommodatie. Naast het verwerven van financiële middelen om werkzaamheden van deze aard te bewerkstelligen, heeft de sponsorcommissie zich ook ten doel gesteld om de sponsoren meer te betrekken bij de club en haar activiteiten.

Lisa was in de afgelopen jaren verantwoordelijk voor alle contractuele en secretariële werkzaamheden binnen de commissie. Ton heeft zich altijd met de financiële zaken bezig gehouden. MVV ’27 wil hen vanaf deze plaats nogmaals bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren en de resultaten die zij voor de vereniging hebben behaald.

Onlangs is de sponsorcommissie overigens ook al weer uitgebreid met twee nieuwe leden: Christien van Rijs en Jens Vrolijk. De overige leden zijn Sander van der Vaart, Bob van der Gaag, Peter Baak, Yennick Berrevoets, Lars Kloet, Barry van der Hoeven en Rick van der Gaag.