De laatste wedstrijd thuis bracht ons Alexandria een elftal waar ik diep respect voor hebt want wie zou het elke week op kunnen brengen om als slachtvee te worden gebruikt in onze competitie, nu zij dus wel dus petje af.

Vanaf het begin was het duidelijk dat MVV 2 de veel betere ploeg was en dat kwam dus ook in de score tot uitdrukking, de eenzame spits van A had er in de eerste 15 minuten er best 1 kunnen maken maar het lukte hem niet en daarna was het ver in de tweede helft dat Tom nog 1 keer handelend moest optreden, voor de rest was voor hem een makkie en een snipperdag.

MVV '27 2 - Alexandria'66 2_180519_002

De aanvallen die ons tweede opzetten waren elke keer gevaarlijk en vooral Rick was zijn tegenstander elke keer de baas en dat had resultaat want in minuut 19 kwam uit zijn voorzet de bal bij Yennick die de 1 – 0 maakte, 3 minuten later was het Aad TUC TUC die zich onsterfelijk maakte en voor veel hilariteit zorgde want vanaf 2 meter met alleen een lege goal voor hem wist die de bal ongeveer 10 meter over te schieten, denk nu niet dat we hem belachelijk willen maken want daar is die ten eerste veel te lief voor en speelde die een prima pot voetbal maar we moesten het toch even kwijt SORRY AAD.

Een minuut later was het wel raak en wederom was het op aangeven van Rick en nu was het Joris die doeltreffend was, en nog was het bij Rick nog niet over want even later lag die de bal pan klaar op het hoofd van Arien die de 3 – 0 op het scorebord bracht, net voor rust was het jammer dat Arien net over kopte na een perfecte voorzet van Ronald.

MVV '27 2 - Alexandria'66 2_180519_063

De tweede helft begon met een langzaam aan actie van onze leider Arie, na ongeveer 10 keer te hebben geroepen Arie de klok (en ik heb geen zacht stemmetje) werd hij wakker en zo waren we al 3 minuten bezig voor de klok ging lopen (ouwe smikkelbeer).

Wat het voetbal betreft waren we ook de tweede helft duidelijk de boven liggende partij eerst was het onze Aad die op de paal schoot (het mocht gewoon niet) maar daarna was het Justin die Arien aan speelde die op zijn beurt Dik de mogelijkheid gaf voor de 4 – 0, de 5 – 0 werd gescoord door Arien en nu was de assist van onze Aad, en even later was het de ingevallen Coen die zijn debuut maakte als linksachter die Yennick aan speelde en die zijn tweede van de middag maakte, daarna was de koek op en werd de wedstrijd uitgespeeld op halve kracht en de scheids vond het na 87 minuten wel genoeg of was die in de war gebracht door de klok van Arie wat best zou kunnen.

MVV '27 2 - Alexandria'66 2_180519_035

Mannen volgende week de laatste pot van een toch wel mooi seizoen ik heb in ieder geval van de meeste wedstrijden genoten we hebben nu 40 punten wat gewoon knap is maar het hadden er best meer kunnen zijn maar dat is nu eenmaal voetbal, ik hoor op mijn strandbedje wel hoe het aanstaande zaterdag af loopt want ik ga heerlijk een kleurtje pakken ik zie jullie wel bij sport en spel.

Opstelling: Tom v d Broek, Ronald Arkesteijn (Michael van Vliet), Bram Scheffers, Jens de Graaf (Alec de Koning), Justin Perdijk (Coen Hordijk), Joris Sonneveld (Stephan Suyker), Rick Zwaard (Jorrit Fortuin), Yennink Berrevoets, Arien Oprel,  Dik Groenewegen, Aad Srinarasit.