In een serie extra trainingen werken zo’n tientallen spelers van de MVV-jeugd aan hun technische vaardigheden. Komende week start een nieuwe serie trainingen JO8, JO9, JO11, JO13 en JO13-M.

De pupillen krijgen de techniektrainingen, die aanvullend zijn op de trainingen met hun eigen team, kosteloos aangeboden door MVV ’27. Onder leiding van Willem Bosschaart en diverse assistenten spijkeren de voetballers aan hun techniek.

De afgelopen weken maakten de oudere talenten van de Mini F kennis met de technische trainingen van Willem Bosschaart. De trainingen helpen onze jongste spelers om de stap komend seizoen te maken naar je JO8. Ook andere leeftijdscategorieën kregen de voorbije weken al techniektrainingen aangeboden. De komende weken wachten nieuwe trainingen voor de JO8, JO9, JO11, JO13 en JO13-M.

Tijdens deze trainingen gaat het niet alleen om trucjes leren, maar vooral om balbehandeling en controle over de bal, waardoor de spelers een beter overzicht in het veld krijgen en zich beter leren concentreren.

De volgende trainingen staan gepland op vrijdag 18 mei en vrijdag 25 mei. Op deze dagen traint de JO8, JO9, JO11 van 16.00 uur tot 16.45 uur. Aansluitend gaan de JO13, JO13-M van 17.00 uur tot 18.00 uur aan de slag. De trainingen vinden plaats op veld 3.

MVV ’27 biedt de extra techniektrainingen ieder jaar aan de jongste pupillen aan. De uitnodigingen voor deze trainingen worden normaal gesproken verstuurd via de trainers van de bovengenoemde teams. Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je hier meer over weten of ook meedoen? Stuur dan een e-mail naar Willem Bosschaart.