We naderen het eind van de competitie en wat ons elftal betreft is er niets meer te halen maar ook hoeven we niet meer naar onderen te kijken wat betreft degradatie of spelen voor PD plekken we staan gewoon op de zesde plaats en dat is een mooi resultaat als je naar de elftallen kijkt waar we tegen hebben gespeeld.

Dat er voor ons niets meer op het spel stond was in deze wedstrijd duidelijk te zien, terwijl onze tegenstander de mouwen op stroopte want die hebben de punten nog hard nodig, tikkie breed tikkie terug was het motto en het tempo was zo enorm laag dat uw journalist gewoon mee had kunnen doen, BVCB hanteerde heel vaak de lange bal en dat had 3 keer succes want we stonden na een half uur gewoon achter met 3 – 0, namen noemen doe ik niet maar het zag er verdedigend gewoon niet goed uit.

De tweede helft begonnen we voortvarend want na 1 minuut was het Dik die de 3 – 1 maakte en 10 minuten later na een foutje van de keeper was het wederom Dik die succesvol was dus 3 – 2, onze tegenstander was het even helemaal kwijt en zo konden we zelfs op 3 – 3 komen door een frommel goal van volgens mij Brady maar zeker weten doe ik het niet, dan ga je denken onze tegenstander is rijp voor de sloop maar dat pakte even anders uit, BVCB ging er vol voor en zo werd het een kwartier voor tijd 4 – 3 en in de laatste minuut zelfs 5 – 3 en dat was gewoon verdiend want buiten de eerste 20 minuten van de tweede helft was het maar matig wat we lieten zien.

Aanstaande zaterdag thuis tegen Alexandria en dan moet er wel uit een ander vaatje worden getapt en denk nu niet ze staan stijf onderaan want uit was het op z’n reet af 4 – 5 dus gewoon de boel weer als van ouds oppakken graag.

Opstelling: Tom van der Broek, Stephan Suijker, Ronald Arkesteijn, Yennink Berrevoets (Kevin Bouter), Coen Hordijk (Justin Perdijk), Jens de Graaf, Joris Sonneveld, Dik Groenewegen, Arien Oprel, Brady Stralendorff (Aad Srinarasit), Haysam Abedelaziz