Op de mooie zaterdagochtend 12 mei stonden onze mannen weer te trappelen om te ballen!

Dat was goed te zien want Mattan scoorde binnen een minuut de openingstreffer. Heel beheerst tikte hij de bal binnen. Even later lobt Tijn de bal prachtig over de keepster heen.  Dat smaakte weer goed en naar meer!! Vanuit het middenveld gaf Metin een scherpe paas richting Mats zijn linker en BOEM! 0-3 in het eerste kwart.

In het tweede part liep het niet zo’n vaart. De spelers van SVV gingen onze mannen beter verdedigen. Erik gaf vanuit het middenveld een mooie paas naar Tijn, maar helaas eindigde het schot tegen te lat. De ruststand bleef 0-3.

De opening van het derde part kenmerkte zich met veel acties van MVV welke steeds net geen tot scores werden. Aan het eind kwamen Erik en Tijn goed voor het goal wat het resultaat op 0-5 zette.

Gelijk aan het begin van het vierde kwart kwam Mats met een prachtig doelpunt op het score bord te staan. Hij had de smaak te pakken probeerde het even later weer. De keepster zat er nu wel goed tussen. Zij had ook een goede verre uittrap waardoor SVV 1 keer gevaarlijk voor het doel kwam. Maar de bal ging naast. Tijn scoorde als laatste nog de 0-7 na een mooie solo vanaf het middenveld over de rechter flank. Een hattrick! De keepster kon deze niet tegen houden. Zij was “girl of the match”.

Er staan nog 2 uitwedstrijden op het programma voor de zomerstop. Het gaat lekker zo!