26 april is Sjoerd voor de tweede keer vader geworden. Vier dagen voor de uitgerekende datum beviel zijn vrouw Esther van een mooie gezonde dochter, Nila. Deze mooie dame woog op dat moment 3490 gram en had een keurige lengte van 53 cm.

Op het moment dat Nila werd geboren werd Niek een grote broer. Ook kunnen we scheidsrechter Jaap van Woerden feliciteren met het feit dat hij wederom opa is geworden.

Wij kennen Sjoerd allemaal al heel lang. Zijn hele leven doorliep hij eigenlijk al alle jeugdelftallen en nu is hij al jarenlang een van de vertrouwde gezichten in MVV ’27 6. Daar fungeert hij als een zeer nuttige middenvelder die af en toe zijn goaltje meepikt.

Wij wensen Sjoerd, Esther en Niek heel veel liefde en gezondheid toe samen met hun jongste aanwinst, Nila. Nila heeft inmiddels het traditionele mvv-rompertje al in haar bezit.