Hoveniersbedrijf De Groot heeft het sponsorcontract met MVV ’27 met drie jaar verlengd. Eigenaar Rob de Groot ondertekende afgelopen week het contract dat hem en zijn bedrijf tot en met de zomer van 2021 als bronzen vriend aan MVV ’27 verbindt.

Hoveniersbedrijf De Groot is al sinds 2013 als vriend aan MVV ’27 verbonden. In de zomer van dat jaar speelde het Maaslandse bedrijf van Rob de Groot een grote rol bij de totstandkoming van het nieuwe terras, waar we als MVV-ers de laatste jaren natuurlijk al veel profijt van hebben gehad. Ook nu nog verzorgt De Groot het onderhoud aan het terras, hopelijk kunnen we hier de komende tijd  weer volop van genieten op de zonnige zaterdagen.

Rob de Groot is met zijn hoveniersbedrijf niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, maar ook  in tuinberegening en ‘houtbouw’ voor iedere tuin, van groot tot klein. Zo kun je bij hen ook terecht voor de plaatsing van veranda’s, pergola’s, tuinhuisjes, buitenkeukens en exclusieve hekwerken. Wil jij je tuin deze zomer een opknapbeurt geven, neem dan gerust eens contact op met Rob de Groot om tijdens een persoonlijk gesprek te mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens op de website van Hoveniersbedrijf De Groot om inspiratie op te doen.

MVV ’27 is erg blij met de verlengde samenwerking met Hoveniersbedrijf De Groot en heeft er alle vertrouwen in dat beide partijen in de komende periode ook weer met veel plezier zullen blijven samenwerken met elkaar.