Onze JO8-1 mannen stonden zaterdag 28 april thuis tegen Botlek JO8-1 op veld 4.

De jongens wisten van de uitwedstrijd dat het een lastige wedstrijd zou zijn en nu bleek het weer zo.

Binnen een minuut stond het 0-1 en nog geen minuut later lag er weer goal tegen in het net. In het eerste kwartje vielen er 4 goals tegen. En eerlijkheid gebied te melden dat het ook mooie goals waren. De Botlek boys zijn goed!

Mattan, Mats en Erik probeerden van alles bij het goal van Botlek maar het lukte niet.

In het 2de kwart gaat Botlek door. MVV biedt wel veel meer weerstand maar maakt nog geen goals. Bij 6 tegengoals scoort Tijn een mooi punt uit een assist van Erik. Het eerste punt is gemaakt waarmee het 2de kwart eindigt in 1-6. Oeioei! Dat zijn we niet gewend.

In het 3de kwart heeft Erik een gelukje en kan hij uit de kluts een punt scoren. Een later weet Tijn nog een prachtige poeier in het net te krijgen waardoor het 3de kwart eindigt in 3-8.

In het 4de kwart komt MVV steeds dicht bij het doel van Botlek door het goede middenveld werk van Ivan en Justus maar de punten blijven uit. De lat, palen en een goede keeper houden de bal steeds tegen. Ondanks het vele goede teamwerk van de verdedigers als Metin, Max en Sem wordt het uiteindelijk  3-10!

De overwinning van MVV zat in het feit dat onze mannen hun koppies niet hebben laten hangen. Ondanks het forse verlies is het hele team tot het eind positief blijven strijden tegen een veel beter spelend Botlek. Chapeau!!