De voetbalplaatjesactie van MVV ’27 en Albert Heijn is al weer een aantal weken afgelopen en veel leden hebben hun stickeralbum al volgeplakt in de kast staan. Er zijn nog altijd mensen op zoek naar de laatste ontbrekende stickers om hun album compleet te maken. Wil jij hen helpen? Lever tot 15 juni je overgebleven plaatjes in.

Veel leden die nog plaatjes missen, hebben hun lijstje met MVV ’27-stickers die zij nog missen ingeleverd bij Danielle Degens of Willem Bosschaart. Hun voorraad dubbele plaatjes is hierdoor zodanig uitgedund dat zij helaas niet aan alle verzoeken kunnen voldoen.

Heb je nog plaatjes over? Dan roepen we je op om deze in te leveren bij Willem Bosschaart (Kerkweg 10) of deze bij MVV ’27 in te leveren. Zo kunnen we kijken of het lukt om toch iedereen die dit wil zijn album vol te laten plakken. Inleveren kan tot 15 juni.

Wij bedanken je alvast voor je medewerking!