MVV’27 JO19-1 is bezig aan een keurig seizoen in de Hoofdklasse. Na het kampioenschap en de bijbehorende promotie van vorig seizoen, doen de jongelingen ook dit jaar weer bovenin mee. Op dit moment zijn de Maaslanders zelfs in een felle strijd verwikkeld om een plek in de nacompetitie voor promotie naar de 4e divisie met de leeftijdsgenoten van Brielle, BVCB en Nieuwerkerk.

Indien MVV ’27 aanstaande zaterdag zijn inhaalwedstrijd weet te winnen staat het, met daarna nog 3 wedstrijden te gaan slechts 1 punt achter op plek 2 en 3.  Er staan in de resterende speelrondes ook nog de nodige onderlinge confrontaties op het programma tussen de ploegen uit de top-vijf, waaronder de wedstrijd MVV’27 – Nieuwerkerk op 12 mei. Een plek bij de eerste vier op de ranglijst lijkt genoeg voor een plaatsje in de nacompetitie.

Maar als MVV’27 JO19-1 de inhaalwedstrijd van zaterdag weet te winnen, is men al zeker van een plekje in de nacompetitie. De tweede periode wordt dan namelijk gewonnen en dat betekent automatisch deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de 4e divisie. Een unieke kans voor dit elftal wat na het kampioenschap en de promotie van vorig seizoen weer iets moois kan bereiken.

MVV ’27 neemt het aanstaande zaterdag op tegen IJVV de Zwervers JO19-1 in Rotterdam. De wedstrijd begint om 12.15 uur en natuurlijk hopen trainer Falco van den Eijden en zijn talenten op een hoop support tijdens deze wedstrijd van de Maaslandse achterban! Publiek is dan ook meer dan welkom in Rotterdam!