MVV’27 VR1 – LYRA VR2 Eindstand 1-5

Collectief falen met terechte winnaar!!!

Er was vooraf een hoop te doen om deze wedstrijd. Komen ze wel komen ze niet? Met hoeveel komen ze? Verhaal blijft je moet wel voetballen om te winnen.

Het was weer heerlijk voetbalweer en een goede grasmat. 22 trappelende dames dus dit werd de wedstrijd om 2 plaatsen op te schuiven. We waren lekker begonnen en eigenlijk zag ik na 5 minuten al dat het hem toch niet ging worden vanmiddag. Eerste aanval van Lyra en 0-1. De gehele wedstrijd stond ook in dat kader. Wij aanvallen en net mis of de bal voor de keepster die eigenlijk geen keepster was en zij aanval en doelpunt.

Alles ging net niet. Aannames die niet onder controle kwamen. Keuzes na controle net niet. Passes die je geen passes kon noemen. Voor de vrouw komen dus niet. Teveel lopen met de bal en in plaats van een groenwitte de bal geven gewoon inleveren bij de roodwitte. Al met al een collectief falen waarbij ik alleen maar kan zeggen jammer meiden.

Was dan alles slecht. Nee ik heb toch wel weer respect hoe jullie de tweede helft uitspelen bij een 0-5 stand. Jullie blijven gaan voor dat ene doelpunt en weten dat toch nog te vieren. Menig team geeft het op bij zo’n stand. Verder was het alle lof voor Lyra die het gewoon zonder wissels en met 2 invalsters van mo19 die al een wedstrijd in de benen hadden heel zakelijk uitspeelt. Verder kan ik er niets van maken in dit verslag. Bij winst verslag en bij verlies ook.

Helaas jammer meiden. Op naar volgende week. Niet alles is wat het lijkt blijkt maar weer. Gelukkig is Jannes wel puur.