De ene wedstrijd is de andere niet, een dooddoener van jewelste maar toch is het zo dat ons jonge 2e elftal de ene week minder laat zien dan de andere week, nu deze keer was het smullen geblazen en dat tegen de nummer 3 van onze competitie, in de uitwedstrijd kwamen we na een 3 – 1 achterstand mooi terug tot 3 – 3 maar nu waren we heer en meester in een heerlijke pot.

Na 5 minuten was het al raak een snelle goede uittrap van Tom kwam bij Ronald terecht die Haysam bediende die in een beweging de bal doorspeelde naar Arien die vervolgens de bal weer aan Haysam gaf die beheerst de 1 – 0 scoorde een aanval uit het boekje en een heerlijk begin, we bleven de betere ploeg al moet worden vermeld dat de kleine behendige aanvallers van N S af en toe moeilijk af te stoppen waren maar onze verdediging stond vandaag als een huis, en ook de rest van het elftal liet zien hier valt voor onze tegenstander niets te halen, in minuut 35 maakte Haysam zich schitterend vrij en zijn assist op Arien was goed voor de 2 – 0 een doelpunt wat in te lijsten valt vanaf een meter of 20 een streep die snoeihard in de goal belanden en onhoudbaar voor de keeper.

MVV '27 2 - Neptunus-Schiebroek 2_037

De tweede helft begon zeer voortvarend eerst waren daar Dik en Mike die de keeper onder vuur namen en even later was het Haysam ( in topvorm ) die een knal los liet die wel werd gepakt door de keeper maar in de rebound was het Dik die de 3 – 0 maakte, 2 minuten later was het weer raak en nu was het Brady die super snel en vol overtuiging achter een bal aan ging en mooi afronden en zo was het een zeer mooie 4 – 0 en volkomen verdiend.

MVV '27 2 - Neptunus-Schiebroek 2_059

De goed leidende scheids had bij een scrimmage in het strafschopgebied een handsbal gezien en uit de pingel scoorde N S de 4 – 1, daarna liet Tom zien dat die een goal genoeg vond door een paar keer zeer goed te keepen, de eindstand had nog hoger kunnen zijn maar zowel Rick als Mike kregen met een schot en een kopbal op de lat niet wat ze verdienden, mannen klasse gespeeld.

Te vermelden valt dat onze Coentje moeiteloos mee deed en dat Justin na een jaar ellende weer eindelijk kon laten zien dat die kan voetballen, super.

MVV '27 2 - Neptunus-Schiebroek 2_049

Opstelling: Tom van de Broek, Stephan Suijker (Justin Perdijk) Ronald Arkesteijn, Mike v Uffelen, Brett Rijnsburger (Rick Zwaard) Bram Scheffers,  Jens de Graaf, Dik Groenewegen, Arien Oprel, Haysam Abedelaziz (Aad Srinarasit) Brady Stralendorff (Coen Hordijk).