18 Maart is Stefan, soms spelend bij de Veteranen en soms spelend in MVV4, voor de tweede keer vader geworden. Na Channah mochten hij en zijn vrouw Alita deze keer Mya Louise verwelkomen.
Stefan speelt al zijn gehele leven bij MVV’27. Hij doorliep alle jeugdteams en heeft zelf bijna ons eerste elftal gehaald. Nou ja, bijna… Afgelopen jaar heeft hij zijn eerste goal in ons eerste elftal gemaakt. Dit was voorafgaand aan zijn vrijgezellenfeest als ‘pupil van de week’.
Verder kennen we Stefan natuurlijk van zijn wekelijkse column in onze nieuwsbrief. Ook na de wedstrijden is Steef altijd wel te vinden in de kantine voor de derde helft.
Wij wensen Stefan en Alita heel veel liefde en gezondheid toe samen met hun nieuwste aanwinst: Mya Louise van Mil. Wij zullen zorgen dat zij spoedig in het bezit zal zijn van het traditionele MVV-rompertje.