Sem Maaswinkel heeft gisterenmiddag tijdens de wedstrijd van ons eerste elftal tegen Schipluiden een hoofdblessure opgelopen. Sem wilde een hoge bal wegkoppen waarbij zijn tegenstander hem onbeheerst in de rug sprong. Door deze harde botsing kwam Sem hard met zijn gezicht op de grasmat terecht. Door de klap bloedde hij uit beide neusgaten hevig en was hij zo’n 3 minuten buiten bewustzijn. Nadat hij in het kleedlokaal verward bleef is besloten om een ziekenwagen op te roepen. Na neurologisch onderzoek en een scan mocht hij ‘s avonds weer naar huis . Vanochtend bleek dat hij een goede nacht gemaakt heeft, hij is een aantal keer gewekt en was hierbij helder. Sem heeft nog wel veel hoofd- en spierpijn en zal voorlopig rust moet houden.

MVV ’27 wil de betrokkenen die gisteren eerste hulp en verzorging geboden hebben hartelijk bedanken!