De stickeractie van MVV ’27 en Albert Heijn is al weer een aantal weken afgelopen en veel leden hebben hun stickeralbum al volgeplakt in de kast staan. Toch zijn er ook nog steeds mensen naarstig op zoek naar de laatste ontbrekende stickers om hun album compleet te maken. Wil jij hen helpen? Lever dan je dubbele plaatjes in, als je deze nog hebt.

Veel leden die nog plaatjes missen, hebben hun lijstje met MVV ’27-stickers die zij nog missen ingeleverd bij Danielle Degens of Willem Bosschaart. Hun voorraad dubbele plaatjes is hierdoor zodanig uitgedund dat zij helaas niet aan alle verzoeken kunnen voldoen. Daarom roepen we mensen op die nog dubbele stickers over hebben om deze in te leveren bij Willem Bosschaart (Kerkstraat 10) of deze bij MVV ’27 in te leveren. Zo kunnen we kijken of het lukt om toch iedereen die dit wil zijn album vol te laten plakken.

Wij bedanken je alvast voor je medewerking!