Morgen staat er weer een mooie voetbalzaterdag op het programma. Speel je morgen een uitwedstrijd? Houd er dan rekening mee dat de A20 wegens asfaltwerkzaamheden dit weekend afgesloten is.

De A20 vanuit het Westland richting Rotterdam is vrijdagavond 6 april van 22.00 uur tot maandagochtend 9 april 2018 05.00 uur afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats tussen de aansluitingen Maasdijk (6) en Vlaardingen-West (8). De toerit Maasdijk (6) en de toe- en afrit Maassluis (7) van de A20 richting Vlaardingen/Rotterdam zijn daarom afgesloten.

Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Wees hier dus op voorbereid en zorg dat je op tijd vertrekt, zodat jij en je team op tijd bij de bezoekende vereniging zijn!

Via deze link vind je meer informatie over de wegafsluiting van dit weekend.