Ben jij de ongekroonde koning van de voetbalgame FIFA 18 op de Playstation 4? Dan is dit je kans om je te bewijzen tegenover je leeftijdgenoten van MVV ’27. Aanstaande vrijdag (6-april) wordt er in de kantine namelijk een FIFA-toernooi georganiseerd voor kinderen die in de leeftijdscategorieën O17, O15 en O13 actief zijn.

Het toernooi zal starten om 19:00 uur. Nadat alle deelnemers zich hebben aangemeld bij de tafel van Mars Game Events begint het toernooi met de loting. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen speelt iedere deelnemer eerst drie of vier poulewedstrijden. De nummers 1 en 2 van iedere poule gaan door naar de tweede ronde van het toernooi. Vanaf dat moment wordt er gespeeld via het knock-out-systeem, totdat er uiteindelijk twee deelnemers overblijven voor de finale. Na de wedstrijd om de derde en vierde plaats zal deze finale plaatsvinden en weten we wie zich een jaar lang de FIFA-kampioen van MVV ’27 mag noemen.

Speel jij in één van de O17-, O15- of O13-teams van MVV ’27 en wil je graag meedoen aan dit toernooi? Stuur dan een mailtje met je naam en team naar evenementen@mvv27.nl. Deelname kost € 2,50 per persoon. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er zijn maar maximaal 40 plaatsen te vergeven en vol = vol.