Deze wedstrijd liet weer zien dat je nooit verloren hebt voordat de scheids voor het einde fluit, want als je het over een potje voetbal met 2 gezichten hebt dan was dit er wel een, de eerste helft was SHO opper machtig en we hadden het grootste geluk dat het bij rust nog maar 0 – 1 was, een mooi doelpunt wat viel uit een korte corner en die perfect werd ingekopt door de sterke nummer 10.

MVV '27 2 - SHO 2_034

Het verslag wordt aan de lange kant om elke kans van onze tegenstander te omschrijven en vooral de nummer 11 was een plaag voor onze verdediging met zijn enorme snelheid al moet wel worden gezegd dat de zeer coulante scheids hem behoorlijk spaarde na een natrappende beweging naar Ronald, verder valt te vermelden dat Jari ons in de wedstrijd hield met een paar zeer mooie reddingen dus was de schade na een zware eerste helft te overzien.

In de eerste 10 minuten van de tweede helft golfde het spel heen en weer en kon je al zien dat het 2e meer tegenspel kon bieden en dat resulteerde in jammer genoeg een buitenspel goal van Max, maar het was toch SHO die na slecht ingrijpen de 0 – 2 kon scoren, daarna kantelde de wedstrijd volkomen het 2e begon feller te spelen snel druk zetten en we konden elkaar ineens heel goed vinden en dat deed Max want zijn assist op Brady was super en de voortzetting was ook heel goed want de 1 – 2 was een feit, 5 minuten later werd het nog mooier want weer was daar Brady die na wederom een assist van Max (deze was beduidend minder mooi) de 2 – 2 op het scorebord liet optekenen.

MVV '27 2 - SHO 2_212

Was SHO dus de eerste helft de betere ploeg nou nu waren wij dat en je kon aan het hele elftal merken dat we meer wilde als het al mooie gelijkspel, maar ondanks dat er wel degelijk kansjes kwamen lukte dat niet, al was vriend en vijand er van overtuigd dat we een pingel verdiende maar de scheids besliste anders en we weten allemaal die is de baas, en eerlijk is eerlijk deze heerlijke aparte pot verdiende niet echt een winnaar.

Opstelling: Jari Boon, Stephan Suijker (Michael van Vliet) Ronald Arkesteijn, Bram Scheffers, Mike van Uffelen, Jens de Graaf (Yennick Berrevoets) Arien Oprel, Joris Sonneveld, Max de Vetten, Dik Groenewegen (Koen de Bloeme) Aad Srinarasit (Brady Stralendorff)