Wedstrijdbalsponsor: Sportcentrum Life

Team van de week: JO8-2

Komende zaterdag komt SV Duindorp op bezoek op het Sportpark De Commandeur. De ploeg van Roel Zandbergen heeft in het nieuwe jaar slecht één van de zes wedstrijden gewonnen. Met deze serie achter de rug vind promovendus SV Duindorp zich terug op de gevaarlijke 12e plaats met 18 punten, maar heeft nog wel 3 inhaalwedstrijden te goed.

MVV ’27 zal zich willen revancheren van die smadelijke uitnederlaag in november (3-0), maar ook van het gelijkspel bij Ariston ’80 afgelopen zaterdag. Plus de mogelijkheid om in het spoor van de VELO en SC Monster in blijven en kans te houden op die laatste periodetitel. Kortom, genoeg redenen om een goed resultaat neer te zetten.

Wij wensen scheidsrechter Martin Hooijer, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve wedstrijd.