Met leedwezen geven wij u kennis van het overlijden van Chris Scheffers (85).  Chris leed al enige tijd aan de ziekte van Alzheimer, waaraan hij 23 maart in verzorgingscentrum De Tweemaster in Maassluis overleed.

De naam Chris Scheffers zal voor altijd nauw verbonden blijven aan onze club. Eind jaren ’60 startte Chris zijn actieve voetbalcarrière bij MVV ’27. Na een aantal jaren in de selectie van MVV ’27 gevoetbald te hebben, werd hij leider van het tweede elftal en ging hij tevens in een veteranenteam spelen. Chris heeft zich ook bestuurlijk verdienstelijk gemaakt binnen MVV ‘27. Zo zette hij zich jarenlang in als vice-voorzitter en wedstrijdsecretaris. Natuurlijk was hij lange tijd ook regelmatig langs de lijn te vinden om de sportieve prestaties van zoons Sjaak en Jeroen bij onze club te volgen. Dat gold ook voor het bezoeken van de wedstrijden van de kleinzoons Bram en Niels, die op dit moment nog actief zijn in de jeugd van MVV ’27.

Het moge duidelijk zijn dat MVV ’27 met Chris iemand verliest aan wie het veel dank is verschuldigd. Wij wensen zijn vrouw, de gehele overige familie, vrienden en overige nauw betrokkenen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bekijk hier de rouwkaart.