Op een druk sportpark van Barendrecht gingen we de strijd aan tegen een tegenstander waarvan we thuis met 4 – 2 hadden gewonnen maar die de laatste wedstrijden gewoon beter presteren dus was het zaak op bij de les te zijn, nu dat waren we nog niet helemaal want in de 5e minuut hadden we gewoon al met 1 – 0 achter kunnen staan maar gelukkig voor ons kopte de nummer 11 op de paal, daarna was het een potje wat zich het meest op het middenveld af speelde, wat het veldspel betreft waren we duidelijk de betere maar dat resulteerde nog niet in uitgespeelde kansen, totdat in de 27e minuut Joris de bal knap mee gaf aan Haysam die met een droge schuiver de keeper kansloos liet, dus een lekkere 0 – 1 voorsprong.

Het laatste kwartier van de eerste helft was van onze kant werkelijk van een bedroevend niveau, we kregen geen vat op het spel van onze tegenstander en gelukkig was Tom niet van plan om te capituleren want hij pakte behoorlijk wat moeilijke ballen, maar net voor de rust werd het toch 1 – 1 en eerlijk is eerlijk dat was meer dan verdiend.

De tweede helft was een soort kopie van de eerste want in de eerste 25 minuten waren we gewoon weer beter en dat bracht ons weer op voorsprong, nu was het Arien dit Haysam bediende en hij faalde wederom niet dus nummer 2 voor hem en een heerlijke 1 – 2 op het scorebord, Barendrecht probeerde van alles en het moet weer worden gezegd het was weer Tom die ons op de been hield met 1 keer grote hulp van Mike die de bal net op tijd voor de lijn weg knalde, 5 minuten later knalde dezelfde Mike nog een keer maar nu was het aanvallend, na een voorzet van Brady die toevallig op het hoofd van Max kwam kreeg hij de bal ineens voor de voeten en was het raak dus 1 – 3 met nog 10 minuten te gaan.

Nog gaf onze tegenstander niet op en zij werden beloond met een pingel door een handsbal van Bram die onberispelijk werd ingeschoten, daarna was het niet echt billen knijpen maar ja de bal kan zomaar ineens voor onze tegenstander goed vallen dus waren we best wel opgelucht toen de goed leidende scheids voor het einde floot en zo was de vierde winstpartij op rij een feit.

Kijken we naar de stand dan zien we dat we gewoon gedeeld derde staan en dat is heel knap in de reserve 1e klas, klasse mannen.

Opstelling: Tom v d Broek, Stephan Suijker, Ronald Arkesteijn, Bram Scheffers, Mike van Uffelen, Jens de Graaf, Joris Sonneveld (Yennick Berrevoets) Koen de Bloeme (Dik Groenewegen) Arien Oprel, Haysam Abedelaziz (Max de Vetten)  Aad Srinarasit (Brady Stralendorff).