Alle aanmeldingen voor de leukste week van het jaar zijn binnen! We kunnen melden dat we dit jaar met 66 deelnemers naar Loon op Zand gaan. Op zaterdag 21 juli vertrekken we voor de 45e keer op jeugdkamp en daar gaan we een groot feest van maken. Niet voor niets is daarom het thema dit jaar Feestweek. De voorbereidingen zijn inmiddels volop gestart zodat we er weer een onvergetelijke editie van kunnen maken!
Check voor de zekerheid nog even of je naam op de deelnemerslijst staat. Binnenkort ontvang je de eindbrief in je brievenbus waarin alle informatie over het jeugdkamp staat. Wij hebben er in ieder geval weer veel zin in!

Met sportieve groet,
De kampleiding

DEELNEMERS
Anthony Petra, Arijan  Mosterd, Bald t Hart, Bald van den Berg, Benjamin Vermeer, Bink en Valentijn van Zomeren, Bjorn van Veldhoven, Boris van Alphen Enthoven, Bram van der Marel, Cees Verboon, Connor Talbot, Damian van Dijk, Dani  Klapwijk, Dano van Leeuwen, David van de Breevaart, Davy Broos, Dean Dekker, Dion van Driel, Gert de Jong, Gianno en Luciano Fa, Iwan Kraak, Jan Barendse, Jan van Daalen, Jarich Hagman, Jelle Buckers, Jelle Verboon, Jessy Rodenrijs, Jurre, Stijn en Jort Verboon, Kai de Zwart, Keano Fa, Kees Rasens, Luca Platteschor, Luuk Stigter, Luuk en Bas Voorham, Maarten Zwaan, Martijn van Buuren, Martijn Wierda, Mattan Born, Mees Klop, Merlijn Vlendre, Metin Yildirim, Nick Kroes, Niels van der Poel, Nout Visser, Owen van Leeuwen, Pablo van Ruijven, Pelle van Winden, Pim de Groot, Ryan van Hemert, Scott Noordhoek, Seb van der Nagel, Sem van den Akker, Siep Rasens, Steven en Ivan de Haas, Thijmen Huiberts, Thom van der Salm, Tim van Roest, Tobias Paalvast, Wesley Lagraauw, Wesley Born, Wubbe Bergwerff

LEIDING
Bram Scheffers, Ciska Roel, Evelien van der Hoeven, Eveline Nooteboom, Jelle de Fockert, Jeroen Arkesteijn, Jessy Zwaard, Joyce Lansbergen, Kevin Bouter, Luke Twansbergen, Max de Vette, Niels Planken, Pieter van Rijs, Rick van der Meijs, Roel Nooteboom, Stanley Klop, Twan Lansbergen, Yvonne Rasens