Cor en Jolanda Bouter, die op vele manier verbonden zijn aan onze club, gaan op 20 juni de Tourmalet lopend beklimmen. Dit doen ze om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. MVV’ers kunnen hen steunen.

Cor en Jolanda doen dat met Team Westland. Dit team heeft als doel om geld in te zamelen voor (regionale) charitatieve instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker. In 2017 zijn er vele donaties gedaan aan onder meer het Reinier de Graaf Gasthuis voor onderzoek naar kanker en aan het kankerinstituut van het Erasmus MC en de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker). Ook wordt het geld ingezet om individuele patiënten uit de regio bijvoorbeeld een verwendag of -weekend aan te bieden.

In juni 2018 gaan Cor en Jolanda de Tourmalet op om geld in te zamelen. Als MVV’er kun je daarbij helpen. Vanaf dit weekend staat er een speciale donatiebus van Team Westland in de kantine. Wil je een bijdrage doen? Dan kan je deze in de donatiebus doneren. Namens Cor en Jolanda Bouter alvast veel dank daarvoor!