De Windmill Metal Company B.V. heeft zich voor tweeëneenhalf jaar als Zilveren Vriend verbonden aan MVV ’27. Eigenaar Kees de Zwart ondertekende namens het metaalrecyclingsbedrijf afgelopen week het contract, waarmee de samenwerking officieel werd gemaakt.

De Windmill Metal Company is gevestigd in het Noord-Brabantse Oud Gastel. Windmill Metal Company is een eigentijdse specialist in de recycling van non-ferro metalen tot kwalitatieve grondstof voor de industrie. Hoewel een relatief jonge onderneming, kan de onderneming terugvallen op meer dan 25 jaar ervaring in de markt voor metaalrecycling. Ondertussen is Windmill Metal Company een gevestigde naam in de branche.

Eigenaar Kees de Zwart heeft twee zoons die bij MVV ’27 in de jeugd voetballen, Boyd (JO17-1) en Kai (JO15-2). ‘Beide jongens hebben het super naar hun zin bij MVV ’27. Bovendien vind ik het gemeenschappelijk en sociale aspect van een vereniging erg mooi en ben ik blij dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen aan de vereniging.”, zo licht ondernemer Kees de Zwart zijn keuze toe.

MVV ’27 is natuurlijk erg blij met de steun van Kees de Zwart en zijn onderneming Windmill Metal Company. Hopelijk zullen beide partijen de komende jaren met veel plezier met elkaar samenwerken.