Aanstaande dinsdag 6-maart staat er een wedstrijd op het programma tussen Excelsior Rotterdam O19-1 en het Onder-23 team van MVV ’27.  De wedstrijd start om 19:30. Het is nog onduidelijk of de wedstrijd in stadion Woudestein of op het naastgelegen jeugdcomplex wordt gespeeld.

Het Onder-23-team van MVV ’27 bestaat uit de grootste talenten van de selectieteams van MVV ’27 en JO19-1. Het talententeam onder leiding van Stanley Klop en Falco van den Eijnden nam het eerder dit seizoen al op tegen het O19-team van Sparta Rotterdam. Dat leverde een geflatteerde 6-0 nederlaag op. Het hoogste jeugdteam van Excelsior is actief in de 1ste klasse voor A-junioren en neemt daarin momenteel een positie in de middenmoot in.

Ben je ook benieuwd hoe de talenten van MVV ’27 het doen tegen die van Betaald Voetbal Organisatie Excelsior Rotterdam, dan ben je natuurlijk van harte uitgenodigd om de wedstrijd op het sportcomplex van Excelsior bij te wonen.