Stephan Moerenhout heeft aangegeven te stoppen als bestuurslid jeugd en evenementen (jeugdvoorzitter). Stephan blijft nog in functie tot de algemene ledenvergadering (ALV) in september, waardoor MVV ’27 de tijd heeft om op zoek te gaan na een opvolger.

Stephan Moerenhout begon zijn MVV-carrière als leider toen zijn oudste zoon Stan zijn eerste schreden op het voetbalveld zette. Stan komt inmiddels uit voor het vijfde seniorenelftal en Stephan is inmiddels al 8 jaar actief als jeugdvoorzitter. Een lange periode dus, waarin hij op een gemiddelde voetbalzaterdag vanaf ongeveer 9 uur ‘s ochtends tot het einde van de middag op de club aanwezig is. De laatste tijd merkt de scheidend jeugdvoorzitter dat de motivatie bij hemzelf wat minder wordt en dat het tijd wordt om het stokje over te geven. “Ik ben tot dit besluit gekomen omdat de volledige drive en commitment minder is geworden, met name bij de jongste leeftijdscategorieën. Ik heb al die jaren met volle overtuiging en toewijding aan de jeugd besteed en dat is ook wat je mag verwachten van iemand die deze functie vervult. Als je merkt dat je dat niet meer voor 100% kan brengen dan moet je de conclusie trekken dat het tijd is voor iemand anders. Iemand die met een frisse blik de belangen van de jeugdafdeling gaat behartigen”, legt Stephan zijn besluit uit.

MVV ’27 heeft tot aan de ALV in september de tijd om een opvolger voor Stephan te vinden. Mocht je interesse hebben in de vrijkomende functie of iemand kennen die hier wellicht geschikt voor is, dan horen we het uiteraard graag. Voor nu willen we vooral Stephan bedanken voor zijn jarenlange waardevolle inzet voor MVV ’27!