Onze jongens mochten zaterdag 17-feb. weer aan de bak!

Maar oei….. Sem was ziek en Ivan kon niet spelen….. hoe zou dat gaan ?!?!  Hoe zouden de mannen het opvangen als er 2 altijd hardwerkende scorende verdedigers er niet zijn??

Nou, gewoon door nog harder hun best te gaan doen! En dan bleek weer te lonen.

In het eerste kwart was het vooral aftasten en af en toe schrikken als Steed Hooger te dicht bij het doel kwam. Pas in het tweede kwart kwamen onze jongens goed op dreef en begon de doelpunten machine te lopen. Door elkaar goed aan te spelen met mooie paasjes kwam Mattan goed vrij bij het doel en kon mooi scoren.

Steeds Hooger kwam 2 keer door het middenveld en uiteindelijk ook de verdediging. Hun 2 kansen voor de rust gaven voor ook 2 goals. Wel efficiënt.

Verder bleef het spel vooral op de helft van Steeds Hooger. Het kon ook niet anders dan dat de goals gingen vallen. Tijn bleef elke keer goed doorjagen op de bal bij de keeper en dat leverde snel 3 punten op. HATTRICK!  En daar bleef het niet bij. Justus maakte een mooi punt na het opkomen vanuit het middenveld en Mats lepelde met zijn linkse de bal in het net vanaf een aardige afstand.

In het vierde partje lukte het Steeds Hooger weer om er 2 in te krijgen bij 2 kansen. Maar met inmiddels 8 punten op het bord voor MVV was er geen vuiltje aan de lucht!

Trots en tevreden gingen we weer richting huis met 4-8 op zak.

10 maart spelen we boven op de A4 uit tegen Kethel Spaland JO8-1.