De stickeractie van Albert Heijn en MVV ’27 is inmiddels tweeënhalve week onderweg en menig Maaslander is fanatiek aan het sparen om zijn of haar verzamelalbum zo snel mogelijk vol te krijgen. Nu biedt MVV ’27 jou de mogelijkheid om ook mokken, posters en sleutelhangers te bestellen met het plaatje van jouw favoriete MVV-er.

Download HIER het bestelformulier waarmee je deze prachtige items kunt bestellen. Voor slechts € 9,95 heb je al een poster (47 x 32 centimeter) of een mok met de afbeelding van één van de stickers uit je verzamelalbum en voor € 5,00 bestel je een MVV ’27-sleutelhanger. Vanaf morgen zullen de formulieren ook te vinden zijn op de  bar van MVV ’27. Hier kun je je bestelformulier ook tot en met vrijdag 2 maart inleveren. Je kunt meerdere bestellingen van dezelfde sticker op één formulier zetten. Natuurlijk kun je ook van verschillende personen merchandise-artikelen bestellen, maar hiervoor dien je dan wel per persoon een apart formulier in te vullen.

Op 2 maart zullen we alle bestellingen verzamelen en deze zullen op woensdag 21 maart afgeleverd worden bij MVV ’27, waar je je posters, mokken en sleutelhangers dan vervolgens op kunt halen.