Loting Westlands kampioenschap JO9_019Afgelopen zaterdag werd tijdens de rust van de wedstrijd MVV ’27 – vv Maasdijk de loting verricht voor het Westlands Kampioenschap voor Jeugd Onder 9. Het kampioenschap wordt dit jaar voor de 26e keer georganiseerd en mogelijk gemaakt door hoofdsponsor GRONDWERKBEDRIJF WESTLAND BV uit Maasland.

De trekking werd verricht door Wietse van der Leest, speler van MVV ’27 O9-1. Onder toeziend oog van de jeugdvoorzitter en de toernooicommissie werden de deelnemende teams ingedeeld in de poules.

Gastheer MVV ’27 mag het in poule B opnemen tegen o.a. de buren Maasdijk en Schipluiden en titelverdediger vv Verburch. In poule A  nemen o.a. de grootmachten ‘s-Gravenzande, Velo en Westlandia het tegen elkaar op.
Het toernooi wordt gespeeld op 2 april 2018 (2e paasdag) op het complex van MVV’27. Als de weergoden ons goed gezind zijn belooft het wederom een prachtige editie van het Westlands Kampioenschap te worden. De toegang is gratis. Komt allen!

De loting WK 2018 ziet er als volgt uit:

POULE A

POULE B

LYRA QUINTUS
HVC’10 MONSTER
HONSELERSDIJK MAASDIJK
NAALDWIJK VERBURCH
VELO SCHIPLUIDEN
‘s-GRAVENZANDE MVV ’27
VDL KMD
WESTLANDIA DEN HOORN