Vdl vr1 – MVV’27 VR1 Eindstand 5-2.

Goed trainen is geen zekerheid meer, het wisselbeleid wel!!!

Deze nederlaag wijdt ik mezelf toe dames, ondanks wat anderen denken of zeggen. Na de winterstop een goede serie trainingen gedaan. Niets zou een overwinning tegen kunnen houden. Vertrouwen dus bij coach en de meiden.
De nummer 5 tegen de nummer 10 en Vdl uit altijd een speciaaltje op de 1e plaats voor de coach en dan uiteraard het Derby gevoel. Ik wist het zeker, we hebben super getraind, soms zelfs 3 x in de week. Blessures zo goed als over, dus dit zou de ommekeer zijn.

Een verslag altijd bij winst maar ook altijd bij verlies. Dat doe ik wel altijd.

We begonnen scherp en konden mekaar redelijk goed vinden. Leuke combies en we stonden goed. Wij een paar keer voor hun goal en zij 1 corner en bingo. Gelukkig mouwen opstropen en geloven als team. Mooie aanval over de rechtetkant en Keashia bam gelijk. We zijn er weer maar helaas van korte duur. Gelukkig konden we voor de rust nog gelijk maken door een goede pass van Karen op Gaby. Nu zat de omslag er in. Nog een paar keer voor hun goal maar net naast of in de handjes van de keeper. Dan toch zij nog een aanval en de 3-2 is een feit. Rust.

Tweede helft het verschil tussen zwart en wit en met mijn wisselbeleid een dreun in het gezicht van mijn dames. We kwamen er niet meer aan te pas en wat wij op de trainingen deden dat gingen zij doen. Laten vallen en weg en geloof me Roos was weg. Bij ons ging alles net niet, ballen stuiterden kinderlijk weg of kwamen bij hun in de voeten. Ze profiteerden er goed van en door helaas wat blessures in de achterhoede konden we het tij niet meer keren. We hebben welgeteld nog 4x kunnen schieten op hun goal en dat zegt eigenlijk genoeg.

Al met al een waardeloos begin meiden van de vervolg competitie. Ik had een ander begin verwacht en jullie ook. Zekerheden vantevoren zegt dus niets, blijkt maar weer. Geblesseerden beterschap.

Misschien wordt ik zo wakker en moet het nog zaterdag worden.

Jullie toch een fijn weekend.

Joost.