Vorige week was ik door de griep geveld dus was er geen verslag van de wedstrijd tegen de koploper Capelle 2, van horen zeggen was er genoeg strijd en inzet om het de koploper moeilijk te maken en was er zelfs een 1 – 0 voorsprong maar de klasse van Capelle was te veel voor ons tweede om een goed resultaat te halen dus was een 1 – 4 uitslag het behaalde resultaat.

Ik ben expres begonnen met het voorgaande want we kunnen het dus wel maar daar was in deze wedstrijd weinig van te merken, ten eerste er waren weer spelers te laat aanwezig, geen beleving, weinig tot geen inzet, 4 100% kansen gewoon verprutsen, een blunder die de 1 – 0 opleverde, de laatste 20 minuten spelend met 10 man door uitvallen van Yennick, alles bij elkaar alle ingrediënten voor een collectief falen.

Jongens ik schrijf liever een wat positiever verslag maar het is zoals het is en niet anders, kijkend naar de ranglijst zal er toch uit een ander vaatje moeten worden getapt want anders krijgen we het nog verdomd moeilijk en dat is zeker niet nodig.

Opstelling: Tom v d Broek, Stephan Suijker (Ronald Arkesteijn)  Bram Scheffers,  Mike van Uffelen, Jens de Graaf (Yennick Berrevoets) Jorris Sonneveld, Coen de Bloeme, Arien Oprel (Jan de Baat) Brady Stralendorff, Haysam Abedelaziz, Aad Srinarasit.