Afgelopen vrijdag is MVV ’27 op bezoek geweest bij Chris Scheffers. De inmiddels 85-jarige oud speler en bestuurder van de club woont sinds tien maanden in De Tweemaster in Maassluis.

MVV ’27 vindt het belangrijk om ook oudere leden die niet meer wekelijks op de club aanwezig kunnen zijn de aandacht te geven die zij verdienen. Eén van deze leden is Chris Scheffers. Vanwege dementie woont hij inmiddels zo’n tien maanden in De Tweemaster in Maassluis. Chris heeft een lang verleden als speler en bestuurder van MVV ’27. Eind jaren ’60 liet hij zich door buurman Arie van der Knaap overhalen om bij MVV ’27 te komen voetballen. Na een aantal jaren in de selectie van MVV ’27 gevoetbald te hebben werd hij leider van het tweede elftal en ging hij in een veteranenteam spelen met medespelers als Piet Broekman, Henk Huiskes en Maarten Plooij. Ook heeft hij zich jarenlang als vice voorzitter en wedstrijdsecretaris ingespannen voor de club. Kleinzoons Bram en Niels zijn jeugdspelers van MVV ’27.