Afgelopen zaterdag werd op sportpark de Commandeur de voetbalplaatjesactie van MVV ’27 en Albert Heijn Maasland officieel afgetrapt. Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal van MVV ’27 tegen Schipluiden werden de eerste verzamelalbums door Sparta-doelman Roy Kortsmit uitgereikt aan de spelers van het team van de week JO11-3.

Om 14:20 werd de sluitpost van Sparta Rotterdam samen met de bekende hamster van Albert Heijn op spectaculaire wijze het hoofdveld van MVV ’27 op gehesen. Met een door Boekestijn Kraanverhuur beschikbaar gesteld vehikel werden beide gasten over de hoofdtribune heen het veld op getild, waar op dat moment voorzitter Pieter van Rijs en Albert Heijn-eigenaresse Fatna Habti het in grote getalen aanwezige publiek welkom heetten. Namens MVV ’27 sprak Van Rijs zijn dank uit naar Albert Heijn Maasland voor het mogelijk maken van de voetbalplaatjesactie. De eigenaresse van Albert Heijn sprak op haar beurt lovende woorden uit over de voetbalclub en vertelde trots te zijn dat zij met haar winkel samen met MVV ’27 een actie als deze op touw heeft mogen zetten.

Nadat de spelers van MVV ’27 en Schipluiden het veld hadden betreden in gezelschap van de spelers van het team van de week was het Roy Kortsmit die de eer had om de eerste verzamelalbums uit te delen aan de spelers van MVV ’27 JO11-3. Na deze ceremonie kon de derby beginnen. Voor de vele aanwezige jeugdleden was de aftrap van deze wedstrijd echter van ondergeschikt belang, in de kantine konden zij namelijk hun eigen door Albert Heijn gepersonaliseerde album ophalen.

Vanaf vandaag kun je dan ook echt de voetbalplaatjes van jouwzelf, jouw vriendjes en de andere MVV ’27-helden sparen in de plaatselijke Albert Heijn-winkel. Bij iedere tien euro aan boodschappen ontvang je tot en met 11 maart een setje van zeven plaatjes. Dat wordt dus ‘Hamsteren’ om je verzamelalbum zo snel mogelijk vol te krijgen! Daarnaast kun je binnenkort ook posters, mokken en sleutelhangers bestellen met de afbeelding van jouw favoriete MVV-er, maar hierover later deze week meer informatie.

Ben jij ook op de foto gegaan voor de stickeractie, maar was je afgelopen week niet in de gelegenheid om je eigen verzamelalbum op te halen bij MVV ’27. Dan kun je deze alsnog krijgen in het clubgebouw van MVV ’27. De niet opgehaalde albums zijn voor de trainers / leiders van alle teams op te halen in de commissiekamer. Voor de mensen die niet op de foto zijn gegaan of gewoon geen lid zijn van MVV ’27, maar toch graag een verzamelalbum willen hebben, is er de mogelijkheid om een album aan te schaffen in de winkel van Albert Heijn (kosten € 4,95)

Naast een bedankje aan Albert Heijn en Roy Kortsmit wil MVV ’27 vanaf deze plaats ook graag Trefzeker Partyverzorging en Boekestijn Kraanverhuur hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van de gave kick-off van afgelopen zaterdag.

Meer foto’s van het kick-offevenement zijn HIER te vinden.