Komende dinsdagavond staat er voor het keurkorps weer een bekerduel op het programma en hiervoor komt de zaterdagtak van het Schiedamse Kethel Spaland op visite. Deze club ontstond op juni 2013 uit een fusie van VVK’68 en SC Spaland.

Kethel Spaland is momenteel lijstaanvoerder in 3C en won haar laatste bekerduel met 1-2 in en bij Hellevoetsluis. MVV ’27 op haar beurt is ook met goede reeksen (beker en competitie) bezig, dus het kan zomaar een spannend potje worden.
Als de wedstrijd na 90 minuten (reguliere speeltijd) in een gelijkspel is geëindigd, dan worden er direct strafschoppen genomen om te bepalen wie er door gaat naar de volgende ronde. Kortom, heel laat hoeft het op deze doordeweekse avond niet per sé te worden.

Het duel vangt aan om 20.00 uur. We wensen arbiter Ivar Gieles, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve avond toe.