De jongste jeugd van onze club speelde zaterdagochtend op veld 4 een groot onderling toernooi. De spelers maakten duidelijk klaar te zijn de hervatting van de competitie volgend weekend.

De oudste lichting van de Mini F, de JO8 en JO9-2 speelden gezamenlijk een onderling toernooi. De spelers van deze teams werden door elkaar heen gemixt en gingen als Bayern München, Real Madrid, Barcelona, Chelsea en Machester United de strijd met elkaar aan. Na vier wedstrijden bleek Bayern München met vier zeges en geen tegentreffers de sterkte. De sterrenploeg van Sebastiaan, Tijn, Max, Boris, David, Merlijn en Seb pakte overtuigend de overwinning.

Bij JO9-1 en de JO11 gingen Feyenoord, Ajax, PSV, Twente en Heerenveen de strijd met elkaar aan. Strafschoppen moesten beslissing brengen in de spannende competitie. PSV, met Kees, Stijn, Seb, Noah, Wesley, Keano en Tijn, was uiteindelijk de beste ploeg.

De spelers, trainers én de in grote getale opgedaagde ouders lieten zien klaar te zijn voor de hervatting van de competitie, wat voor de meeste teams komend weekend op het programma staat.

Bekijk hier de foto’s van het onderlinge toernooi.