Nog een paar dagen en dan liggen ze echt in de winkel van Albert Heijn: de voetbalplaatjes van MVV ’27. Aanstaande zaterdag voorafgaand aan de derby MVV ’27 1 – Schipluiden 1 staat de spectaculaire kick-off van deze actie op het programma. Als speciale gast deze middag zal Sparta-keeper Roy Kortsmit zaterdag aanwezig zijn.

Op spectaculaire wijze zal de uit Hoek van Holland afkomstige Roy Kortsmit zijn entree maken op het hoofdveld van MVV ’27. Vervolgens zullen de spelers van het team van de week (JO11-3) als eerste MVV-ers hun verzamelalbum ontvangen uit handen van de Sparta-goalie.
Daarna kunnen ook alle andere spelende leden van MVV ’27 hun eigen gepersonaliseerde album (met eigen foto op de cover) ophalen in de kantine van MVV ’27. Deze albums worden beschikbaar gesteld door Albert Heijn. Let wel op: alleen voor de leden die zichzelf hebben laten fotograferen voor deze actie ligt er een album klaar. Voor mensen die niet op de foto zijn geweest, maar wel graag een verzamelalbum willen hebben, zijn deze te koop bij Albert Heijn Maasland.

Na afloop van de wedstrijd zal de viskar van Essie’s Verse Vis ook op het sportpark klaar staan voor een heerlijke versnapering. De kantine zal zaterdag dan ook langer geopend zijn om het einde van de winterstop te vieren.

Vanaf maandag 29 januari kun je dan echt beginnen met sparen. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een zakje met 7 stickers bij Albert Heijn Maasland. Bij aankoop van speciale actieproducten kun je zelfs extra zakjes sparen. Via de Facebook-pagina van MVV ’27 zullen we je op de hoogte houden van deze actieproducten. De stickeractie zal zes weken lang lopen in de supermarkt.