Nog een weekje en dan is de winterstop officieel voorbij. Zaterdag 27 januari gaat het balletje weer rollen bij MVV ’27 en het belooft direct weer een prachtige voetbalzaterdag te worden. MVV ’27 hervat de competitie om 14:30 met een thuiswedstrijd tegen buurman Schipluiden. Voorafgaand aan deze wedstrijd zal de kick-off van de stickeractie van Albert Heijn en MVV ’27 plaatsvinden.

Hoe dit precies gaat gebeuren, houden we nog even geheim, maar het belooft een spectaculaire gebeurtenis te worden. Waarschijnlijk zal zelfs de enige, echte Albert Heijn-hamster deze zaterdag naar sportpark de Commandeur afreizen om hier getuige van te kunnen zijn. Ook is de medewerking van een bekende speler van Sparta Rotterdam toegezegd. Zij zullen de eerste verzamelalbums vlak voor de wedstrijd van MVV ’27 tegen Schipluiden uitreiken aan de spelers van het team van de week.

Vanaf 14:30 kunnen vervolgens alle andere spelende leden van MVV ’27 hun eigen gepersonaliseerde album (met je eigen foto op de cover) ophalen in de kantine van MVV ’27. Deze albums worden beschikbaar gesteld door Albert Heijn. Let wel op: alleen voor de leden die zichzelf hebben laten fotograferen voor deze actie ligt er een album klaar. Voor mensen die niet op de foto zijn geweest, maar wel graag een verzamelalbum willen hebben, zijn deze te koop bij Albert Heijn Maasland.

Na afloop van de wedstrijd zal de viskar van Essie’s Verse Vis ook op het sportpark klaar staan voor een heerlijke versnapering. De kantine zal zaterdag dan ook langer geopend zijn om het einde van de winterstop te vieren.

Vanaf maandag 29 januari kun je dan echt beginnen met sparen. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een zakje met 7 stickers bij Albert Heijn Maasland. Bij aankoop van speciale actieproducten kun je zelfs extra zakjes sparen. Via de Facebook-pagina van MVV ’27 zullen we je op de hoogte houden van deze actieproducten. De stickeractie zal zes weken lang lopen in de supermarkt.