MVV ’27 Vrouwen 1 vertrok dit weekeinde naar Renswoude voor het traditionele trainingsweekend. In de Utrechtse gemeente hebben de dames van trainer Joost van Ast zich voorbereid op een succesvol tweede gedeelte van het seizoen. Vanuit het kamphuis ontvingen we het onderstaande, beknopte verslag.

 

Dit weekend zijn de meiden van dames 1 een weekendje ‘trainen’ in Renswoude. Dit alles ter voorbereiding van de tweede seizoenshelft, waarin hopelijk meer wedstrijden gewonnen gaan worden. Wat hieraan kan bijdragen is het herstel van de geblesseerden, aangezien de eerste seizoenshelft van onze dames gekenmerkt wordt door een blessuregolf.
Dit weekend is er tijd om de balans op te maken en de geblesseerden in het zonnetje te zetten. Felice van Reeven, die na een enkelblessure van 1,5 jaar weer opnieuw minuten gaat maken. Daarnaast onze Karen Krijger, die een half seizoen kampte met een enkelblessure en slijmbeursontsteking en nu het veld weer op mag. En niet te vergeten Larissa van Ast, die sinds november 2017 als hekkensluiter fungeert als het gaat om de enkelbandblessures. Zij is gelukkig weer begonnen met trainen en we hopen haar zo snel mogelijk weer op het veld te zien!