Machinefabriek De Haven is met MVV ’27 tot overeenstemming gekomen om het aflopende sponsorcontract als zilveren vriend voor drie jaar te verlengen. De Maaslandse directeur en oud-jeugdspeler van MVV ’27 Peter van der Burg zette namens zijn bedrijf de handtekening onder de nieuwe verbintenis.

Machinefabriek en constructiebedrijf De Haven BV is specialist op het gebied van RVS-, aluminium- en staalconstructies. Zij produceren geheel conform de NEN-EN-1090.1 / NEN-EN-1090.2 tot en met executieklasse-3 en laswerk conform de ISO-3834.2

De kracht van het bedrijf ligt bij het opnemen, uitwerken, tekenen, leveren en monteren van deze constructies voor zowel de civiele als offshore en petrochemische bedrijven in het Botlek-gebied en de rest van Zuid-Holland. Ook MVV ’27 profiteerde van de technische expertise van Peter van der Burg en zijn bedrijf.  Zo ontwierp en monteerde het costructiebedrijf onder andere het bekende hang- of biergootje op het hek van het terras (zie foto onder) en de constructie rondom de geluidsinstallatie op het dak van de kantine.

MVV ’27 is erg blij dat Machinefabriek De Haven besloten heeft ook de komende drie jaar als sponsor aan MVV ’27 verbonden te blijven en hoopt nog lang en plezierig met het constructiebedrijf samen te werken.